כולנו יודעים שלאכול פירות וירקות טריים זה בריא. אך בחיי היום יום לא תמיד יש לנו את הזמן או הסבלנות להשקיע בהכנת סלט או תבשילים אחרים מירקות ופירות או שהם לא תמיד זמינים לנו בכל מקום ומצב. למעשה, לרוב, אנו מסתפקים בהרבה מזון מעובד או שותים מיץ "פירות" מקרטון או מקופסת פלסטיק שתיכף נלמד עד כמה הם "בריאים לנו".. אבל, אם תכניסו לתוך חייכם את מסחטת HUROM, תגלו שלהכין כוס מיץ זה קל ומהיר הרבה יותר מלאכול כקילו של ירקות ופירות ביום (יל פי המלצת משרד הבריאות)…
מלבד זאת, אם תתחילו להשתמש ב- HUROM בסחיטה איטית, תוכלו להרגיש את ההבדל כבר בתוך 10 ימים-בתחושה הכללית, באיכות השינה ואפילו בהפחתת כאבי הראש.
עד היום חשבתם שמיץ מקרטון זה בריא? טוב, אולי לקרטון….
למעשה, מדוע אתם שואלים את עצמכם, לטרוח וליצור מיץ לבד כשיש שפע כזה של מיצים במרכולים? בקרטון, בפחית, בבקבוק ואפילו כאלה שכבר מצוננים במקרר וארוזים כבר באריזה נהדרת שמשדרת רק טבע…
כן, הלוואי וזה באמת היה טבעי.. כל המיצים הארוזים הם בעלי חיי מדף של יותר מ-48 שעות וזה אומר שהם עברו פסטור, כלומר הורתחו לטמפ. של 85-95 מעלות . תהליך זה, שאמור לשמור על חיי המוצר הורג בדרך את כל האנזימים, הויטמינים והערכים התזונתיים, כך שנשאר משהו כמו 20% מערך הפרי.
למעשה מיץ בקופסא הוא מיץ מת!
למעשה, כל המיצים הארוזים עליהם כתוב " 100טבעי!", כדאי מאד שפשוט תסתכלו על רשימת המרכיבים שלהם שכוללת בד"כ גם סוכר וגם תוספות של ויטמין סי. מדוע צריך תוספת של ויטמין סי אתם שואלים? כי הוויטמין המקורי הלך לאיבוד, כמו שאר הערכים בתהליך הפיסטור ולכן מדובר בתוספת מלאכותית.
בנוסף, אותו מיץ באריזה נעשה מרכז של מיץ, כאשר רוב הנוזל המקורי, מופרד ממנו. בדרך זו, של רכז,זול ונוח להעביר אותו בין יבשות. אך שוב, רוב הערכים התזונתיים שהיו בפרי כבר אינם קיימים במיץ.
לכן מעכשיו כשאתם יודעים, ולאחר שתתנסו במיץ אמיתי ממסחטת HUROM, לא תוכלו להתפשר על פחות ממיץ סחוט טרי בסחיטה איטית!