Green-Juiceמצרכים:
לכוס של 200-300 CC
1/2 סלק בינוני
חתיכת ג’ינג’ר לפי הטעם
1/4 עד 1/2 לימון (רצוי אורגני ועם הקליפה ובכל מקרה שטוף היטב)
מלוא הידיים (ובפועל לפי הניסיון והחשק) ירוקים לסוגיהם (קייל, שומר, סלרי…..)

אופן ההכנה:
פשוט תכניסו לסירוגין את כל המרכיבים כאשר מומלץ לחתוך לקטעים סלרי וכדומה.

התוצאה:
1. מיץ טעים ובריא שתוכלו לעשות וריאציות שונות שלו לפי טעם אישי או תכולת המקרר בעונות השונות.
2. לשאריות הסיביות ניתן להוסיף (לאחר ניקוי קליל של סיבי סלרי ופסולת ממש…) 2 כוסות אורז. לערבב היטב ובתאבון. ניתן להוסיף רוטב ויניגרט או אחר לפי הנסיון והטעם.